Tjenester

ImF Straume er en nådegavebasert forsamling. Vi ønsker at de som går i vår forsamling skal bruke sine evner til å tjene Gud og hverandre. Å være i tjeneste gir deg både mulighet til å bidra, men også å være en del av et mindre, sosialt fellesskap. Vi tror Gud utruster oss ulikt fordi han elsker mangfold og fordi arbeidet med å bygge Guds rike er ment å være et fellesskaps-prosjekt.

Her kan du se hvordan du kan være med å engasjere deg i ImF Straume. Noen tjenester er allerede godt organisert, mens andre er under utvikling og noen har kanskje ikke kommet i gang enda. Vi håper du vil finne en tjeneste du kan trives med i ImF Straume. Dersom du har lyst å gjøre noe utenom disse tjenestene hører vi gjerne på forslag fra deg. Det er viktig at du får tjene med de gaver og evner du har!

Ta kontakt med oss dersom du vil melde din interesse for en tjeneste i forsamlingen!  Er du usikker på hva du vil engasjere deg i, er du uansett velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

 • Vertskap

  Den første alle som kommer til ImF Straume treffer, er en møtevert. Møteverten ønsker velkommen, ordner kollekt og andre praktiske oppgaver. I denne tjenesten har du mulighet for å hilse på alle som kommer til ImF Straume. Det er en viktig og sosial oppgave.

 • Kafé

  Vær med å legge til rette for det sosiale etter møtene. Stell i stand kaffé og kjeks eller frukt etter møtet, og rydd opp i etterkant.

 • Forbønn

  På hvert møte i ImF Straume er det åpent for at folk kan søke forbønn dersom de ønsker det. Da er det forbedere som tar imot dem med åpne armer og ber for dem.

 • Lovsang og band

  Vi brenner for at lovsangen skal ha en sentral plass i møtene våre. Til det trenger vi musikere og sangere som kan lede oss i lovsang. Vi har mange dyktige musikere og trenger stadig flere til å være med i denne tjenesten.

 • Estetisk uttrykk

  Hvordan ser scenen ut når vi kommer til møte? Vi ønsker mennesker som er glad i å pynte og tenke helhetlig om scenen slik at det ser bra ut i ImF Straume. Har du estetisk sans og liker å sette sammen blomster og farger, er dette tjenesten for deg.

 • Lyd

  Hva hadde et møte vært uten lyd? Lydgruppen gjør en viktig jobb og vi trenger stadig flere lydteknikere.

 • Storskjerm

  Sangtekster, bibelvers, videoer og informasjon. Ingenting hadde vært tilgjengelig uten prosjektorgruppen vår. Kan du noe grunnleggende om data er det nok for å være med. Opplæring vil bli gitt.

 • Grafisk gruppe

  Har du kunnskap om webdesign og lignende? En grafisk gruppe er ansvarlig for info.materiell, bakgrunnsbilder og den grafiske profilen til ImF Straume. Vi ønsker å komme i kontakt med mennesker som kan tenke seg å ha dette som sin tjeneste i forsamlingen.

 • Barne-og ungdomsarbeid

  Det er viktig at barna blir godt ivaretatt i ImF Straume. Det er alltid behov for ungdom og voksne som vil engasjere seg i barnearbeidet. Awana foregår under søndagsmøtene. I tillegg til dette har vi MINIgospel, JOYkids og mekkegruppe. For tenåringene har vi tweens, UK, husgrupper og konfirmantarbeid. Alle som melder seg til barne-og ungdomsarbeidet vil bli bedt om å vise politiattest.

 • Utleie

  Straume Forum Facility er utleieselskapet som drives av forsamlingen. Har du interesse for promotering, arrangere arrangement, rigging eller lignende er dette tjenesten for deg.

 • Bruktbutikken

  Bruktbutikken drives av frivillige arbeidere og er åpen hver dag hele uken utenom søndag. Kan du tenke deg å jobbe i butikk noen timer i løpet av uken? Kanskje kan du tenke deg å være i sosialkroken, steke vaffler og slå av en prat med kundene? Da er dette tjenesten for deg!