Kjære kommende konfirmant og foreldre!

Et spennende år ligger foran oss! Det nærmer seg konfirmasjonsalder og mange stolte foreldre og konfirmanter har kanskje allerede begynt å tenke på festen som kommer om ca ett år?

Fram mot den tiden tas mange viktige valg og vi ønsker å bidra til å gi konfirmantene det beste! Vårt mål er at konfirmantene vil oppleve at å være konfirmant i ImF Straume er en god kombinasjon av et trygt fellesskap, gode forbilder og Jesus.

Konfirmasjonsåret hos oss består av samlinger annenhver fredag, der vi starter med et godt måltid. Deretter har vi lek, undervisning og samtale i grupper. Om du ønsker det, kan du være sammen med litt eldre ungdommer på ungdomsklubben UK rett etterpå. Tidlig på høsten drar vi på en weekend for å bli bedre kjent. Selv om opplegget er omfattende, ønsker vi ikke at pris skal være et hinder for å være med. Det koster kr 1500, alt inkludert.

Vi inviterer til et uforpliktende informasjonsmøte om å være konfirmant hos oss i Straume Forum mandag 31.mai kl 19:00. Dette er et møte for deg som skal konfirmeres og for dere som er foreldre/foresatte (ta gjerne med søsken også, om det gjør det lettere å komme!) Vi ønsker å fortelle mer om hva det vil si å være konfirmant i vår menighet, våre verdier og utfyllende informasjon. Det vil bli anledning til å stille spørsmål.

Datoen for konfirmasjonsgudstjenesten i ImF Straume kommende år blir sannsynligvis lørdag 21.mai 2022.

Hjertelig velkommen!