Julekonsert med Redeemed

Velkommen til julekonsert med Redeemed i Straume Forum fredag 7.desember kl 20:00!

De siste fire årene har gospelgruppen Redeemed invitert til julekonsert i Bergen sentrum, og det har etter hvert blitt en tradisjon som mange setter pris på. I år tar de med seg julereportoaret til Straume Forum og sprer julestemning på vakre Sotra.

Det blir julesanger på norsk og engelsk, i tradisjonell drakt og gospeldrakt. Vi håper du har lyst til å ta halvannen times pause fra juleforberedelser og eksamenslesing og tilbringe den i Straume Forum – så smitter forhåpentligvis litt av julestemningen over på deg!

Ta gjerne med deg en venn eller ti!

Konserten begynner kl 20:00
Dørene åpner kl. 19:30. Billettsalg ved inngangen.

Du er hjertelig velkommen!

//Entré//
200,- voksen
150,- student
Barn under 16 år gratis